THE ROCKS

Imorse vaknade jag vid halv nio av att det ringde på dörren, för det hade tydligen kommit paket till mig! Ett par klänningar jag klickat hem från asos rea, fina och enkla. Mycket intressant, mycket kul att bli väckt så tidigt efter en utekväll... Sen stod lunch med min moster, Alice, och hennes partner, Toni, på schemat, vilket var jättetrevligt. Vi hade mycket att prata om och de visade utsikten över hamnen från deras hotellrum, helt fantastiskt. Lite underligt att träffa dem utan mamma och pappa, och själv här i Sydney, men det kändes bra.
 
 
De bjöd på lunch på ett falafelställe och sen drack vi kaffe i närheten av operahuset, mysigt! Sen skulle Toni iväg på ett möte, så jag och Alice kollade lite på en marknad som var på gång där. Jag gillar verkligen min moster, men att träffa henne fick mig att sakna mamma en del.
Efter att vi kollat klart satte jag mig på ett tåg mot Oatley, där Patte plockade upp mig. Vi drog och hämtade upp Marc, innan vi åkte till deras vän Cory där vi var ett gäng som drack öl och hade det trevligt. Framåt åtta åkte vi till en thailändsk restaurang och käkade. De var så otroligt roliga och trevliga människor (som de flesta verkar vara här) och jag hade jättekul. God mat också! Tanken var att vi skulle gå och se Dylan (klicka hans namn och njut av hans fantastiska röst) spela, men vi var lite sent ute och kom fram till restaurangen samtidigt som han började spela på ett annat ställe. Tråkigt att missa, men hoppas på att det kommer fler chanser!
På väg hem (Patte skjutsa hem mig, som den gentleman han är) pratade vi om drogor och hur läskigt vanligt det är här. ALLA tar verkligen något någon gång ibland.. Det är så konstigt och lite obehagligt att det är så sjukt normaliserat. Aja, nu ska jag få mig lite sömn för imorgon ska jag jobba på Salon de Thé igen!