¿HABLAS ESPAÑOL?

Hejsan lilla bloggisen idag har vi inte gjort mycket alltså. Vi åkte in till stan och tänkte vara där tills vi skulle skriva på kontraktet för läggan, men det ska vi tydligen göra imorn istället. Så vi gick och köpte lunch på ett litet spanskt ställe där de gjorde mackor. Jag pratade spanska med killen i kassan och han sa att de inom kort skulle behöva ny personal och ville att jag skulle komma in med mitt CV.
 
FÖRSTÅR NI HUR PERFEKT.
 
Och sjukt random för jag hade gått och snackat spanska med stackars Jossa hela vägen till stan och så när vi letade nånstans att käka så ba pang bom gick vi förbi det här lilla stället och det bara kallade på mig så vi gick in och köpte mackor och ja nu HAR JAG förhoppningsvis ETT JOBB DÄR hoppas jag för annars blir jag skitledsen. Typ helt förkrossad.
Sen satte vi oss i Hyde Park och käkade och jag tog lite suddigt smutsiga bilder på Jossa för det var salt eller nåt annat mys från havet på linsen. TÄNK VAD LIVET ÄR ILLA NÄR EN KLAGAR PÅ ATT HA HAFT KAMERAN I HAVET OCH INTE SKÖLJT AV DEN.
                   ↑ fint med salt dä