DET BLEV LITE BLÖTT

Ja hörrni.. Det här landet är inte riktigt gjort för regn. Eller hagel. Det händer liksom inte här så mycket. Imorse på väg till först gymmet och sen jobbet var det hur soligt och varmt som helst, och vi hade en fantastisk förmiddag. Vi hade en tävling där den som sålde flest punch-hinkar skulle få gratis mat av chefen. Jag vann (såklart, vinnarskalle nr 1 här) med fem sålda, mot restens typ två eller en var.
 
Klockan fyra börjar det regna. Halv fem börjar det hagla. Strax före fem börjar det droppa lite från taket. Klockan fem prick öser det ner inomhus. Alla gäster fick springa in i byggnaden som är ansluten till restaurangen. På andra sidan den har vi the Atrium med glasväggar och egen bar, där vi har event och sånt. Även där inne regnade det. Klockan sex väntas bröllopsgäster där. Regnet har avtagit, men golvet är en enda stor pöl och alla bord måste dukas om. Ljusen har blivit blöta och vi från restaurangen, som aldrig någonsin hjälpt till med ett event, får rycka in. Det sista blir klart strax efter sex, tio minuter innan brud och brudgum anländer. Det var helt galet. Fick mig iallafall en servering lammkotletter där i virrvarret, medan vi, personal och gäster, gömde oss i baren och toaletterna för att inte bli genomblöta. Det var verkligen svinkallt (och blött som satan) ett tag. Sprang runt med ett paraply inne i restaurangen när vi dukade av alla borden i regnet.
 
Bortsett från kaoset har det varit en bra dag. Fick skjuts hem av Jono. Det hade på nåt vänster fastnat en gren undet hans bil som lät hela vägen hem, så vi fick lyfta bilen och försöka gräva ut den. Hela grillen såg ut som någon slags bäverdamm och det var verkligen sjukt med löv och kvistar överallt. Vi köpte kakor och gjorde varm choklad och hade det rätt gosigt i torra kläder.
 
Parkeringen utanför jobbet, guys. 
 
Ursäkta min franska.