SOM NI HAR LÄNGTAT VA

Hörrni, jag lever. Sjukt va? Tänkte säga förlåt för att jag inte uppdaterat något men det här är faktiskt min blogg så mina regler. 
 
Aja. Vill ni veta vad som hänt sen sist? Ska ta det snabbt ish.
 
Jag har pluggat, jobbat och fått ett nytt jobb. Jossas gamla jobb till och med.
 
Hade en svensk kväll med mina tjejor där vi åt toast skagen till förrätt och sen hade jag lagat köttbullar med mos och korvstroganoff med ris. Jag lärde dem snapsvisor och bjöd på kanelbullar och chokladbollar till efterrätt. Mycket lyckat.
 
Jag har köpt ett snorkelset och jag har hittat en ny favoritstrand (Gordons Bay - fantastiskt ställe att snorkla, och en slipper all sand överallt för det är klippor). Jag har badat och stått på huvudet och blivit fotad av en fotograf from The Sydney Morning Herald.
 
 
Jag har träffat två nya personer som jag tror kommer vara mina bästa vänner tills jag dör. Okej, ärligt. Detta får bli lite längre för de är verkligen helt fantastiska. För lite drygt tre veckor sedan träffade jag Aryeh på tinder (lololol) och vi skickade röstmeddelanden en eftermiddag när han var med sin syster Nechama. Jag hade tråkigt, de hade tråkigt. Så vi bestämde oss för att ses. Jag åkte hem till dem och ville aldrig åka därifrån. Jag bara klickade med båda två så himla bra. Nechama är typ som jag fast i en mindre version och Aryeh är inte långt ifrån heller. Sen dess har vi pratat varje dag, hängt när vi kan och bestämt att vi ska på festival tillsammans (Rainbow Serpent i januari). Kommer bli FETT.
 
 
Sen blev jag sjuk. För en månad sen. Hade feber i en vecka innan jag åkte till sjukhuset och kollade upp det. Njurinfektion trodde de, så fick antibiotika. Blev lite bättre, men började få ont i halsen.
Efter en vecka var jag sjuk på riktigt. Gick till doktorn igen och gav honom mitt blod. Fick ett samtal två dagar senare när jag knappt kunde lämna sängen där han berättade att jag hade körtelfeber. FAN. 
 
Fick ett läkarintyg på att jag borde vara ledig i tre veckor. Mamma och Pappa hjälper till med hyra. Fy vilken tur att jag har dem. I lördags (en vecka sen) kom Aryeh och Nechama och hämtade mig och tog hem mig till sig. De och resten av deras familj tog hand om mig i fem dagar, och nu är jag i princip frisk. Lite rinnig näsa och trött, men annars inga symptom kvar. MEN, den här jäkla visdomstanden har börjat komma fram nu. En uber-förare sa igår att onda ting kommer i trefald, så får väl se vad nästa grej är. Vill bara ha ett slut på det eländet och kunna vara frisk och normal.
 
Nästa vecka har jag slutprov och har inte kunnat plugga ordentligt medan jag varit sjuk. Kollade på föreläsningar online och somnade efter tio minuter varje gång. Den här utmattningen kan tydligen hålla i sig i upp till sex månader. KUL. Har i och för sig ansökt om special consideration så kan göra omprov om jag känner att mina resultat påverkats av min sjukdom. Men ska försöka plugga ordentligt nu så jag kan ta sommarlov om en vecka! Behöver bara få typ 75% på dem och de är multiple choice alla tre, så tror det kan gå rätt bra ändå.
 
Ikväll ska jag iväg på halloweenfest hos Haidee med Zari och några från jobbet. Kommer bli NAJS.