ASDFGHJKL

Vet inte vad jag ska ha för rubrik för kan inte få ner i ord hur glad jag är at the moment.
 
OKEJ så minns ni för fyra inlägg sen när jag skrev om att jag och Winston åt på The Potting Shed? Jaja, när vi var där blev jag verkligen kär i stället och tänkte att "Shit, jag skulle så gärna vilja jobba här". Efter detta blev jag mer och mer less på mitt jobb, och i tisdags klagade jag på det när jag pratade med Anton efter träningen, till vilket han svarade "Men varför söker du inte bara ett nytt jobb?". Så i onsdags satte jag mig framför datorn, fixade om och uppdaterade mitt CV och skickade det till ett ställe här i Waterloo. Sen åkte jag till jobbet och pratade med ägaren, som sa att vi var over staffed och att jag inte verkade trivas på jobbet och jag blev där och då uppsagd. Lite missförstånd här och där som ledde till att jag nu var utan jobb. Först fick jag panik. Med endast två veckors hyra på kontot var det nu jättebråttom att skaffa ett nytt jobb. Mejlade iväg lite CV:n till olika ställen som annonserat på The Sydney Bartender Exchange på Facebook och fick mig en trial på Kings Cross Hotel redan på torsdagskvällen. Gick på eftermiddagen till The Potting Shed, för tänkte att jag ju åtminstone kunde försöka där, men var på vägen dit ganska tveksam till om de ens behövde folk och var inte jätteförväntansfull. Gick därifrån med ett leende på läpparna. Managern sa att jag gjort ett gott intryck och att han skulle ringa mig om en trial. Jag var fortfarande inte helt övertygad, men när jag nästan var hemma ringde det i telefonen och jag blev ombedd att komma in nästa morgon (alltså idag). Käkade lite middag och åkte till puben jag skulle provjobba på. Det påminde en del om mitt tidigare ställe och jag var mycket mer taggad på vad som väntande mig nästa morgon. Gick därifrån med ett löfte om att de skulle ringa mig om ett pass ikväll (fredag).
 
När jag kom till min trial imorse berättade de att jag skulle provjobba i tre timmar, och om de gillade mig och jag gillade stället skulle jag få fortsätta tills klockan sex. De där tre timmarna gick jättefort. Helt plötsligt säger Isaac (en supervisor) till mig att jag kan beställa mat till min rast, för att jag jobbat i fyra timmar och borde äta något. Pratade lite mer med Adam (managern) och han sa "We like you, you're hired. You seem to get on well with the group and you are doing a great job". Så där har vi den historien. Jag är så lycklig över att äntligen (återigen) ha ett jobb i en miljö som lite mer är min grej - vi har en papegoja som heter Fluffy och precis bredvid finns en gris, en ponny, en get och lite kycklingar. Det är sån himla familjekänsla i teamet också och alla var så himla välkomnande och gulliga. Det sög liksom inte att vara the new girl. Under min rast såg jag att jag hade ett missat samtal från Kings Cross Hotel, så ringde upp och tackade för jobberbjudandet, men sa att jag blivit erbjuden något som var "a little bit closer to home" - i dubbel bemärkelse.
 
Långt inlägg det här blev, men är såå glad. Plus att jag får bättre betalt så kan ju inte klaga på det heller. Ska nog ta en tupplur nu och vila huvudet efter alla nya intryck. KRAMIZZZZZ
lol